Opladen elektrische auto

Leaders in Sustainable Finance Event en podcastserie

Op 26 januari aanstaande vindt het Leaders in Sustainable Finance Event plaats. Hier worden partijen bij elkaar gebracht, van ministerie tot verzekeraar, van de grote industrie tot NGO.

Op het Leaders in Sustainable Finance Event geven diverse sprekers hun visie en discussiëren over enablers en blockers voor een snellere transitie.

Meer informatie Leaders in Sustainable Finance Event:
Datum/ tijd: 26 januari; 09:30-17:30
Locatie: Kontakt der Kontinenten (Soesterberg)
Taal: English language event
Meer informatie en registratie 

 

 

Podcast

In het kader van dit evenement is ook een podcastserie vervaardigd over Sustainable Finance. Op Spotify beluistert u een clip van deze educatieve podcastserie.

Deze microcast is een eerste korte kennismaking met de zesdelige podcastserie over sustainable finance. In deze serie geven dertig experts vanuit de financiële sector, overheid, de toezichthouder, de wetenschap, NGO’s, consultancy en advocatuur een uniek inkijkje in de wereld van sustainable finance. De meest actuele onderwerpen en dilemma’s komen aan bod en met voorbeelden worden onderwerpen concreet gemaakt voor de alledaagse praktijk van professionals werkzaam bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders.

Aan deze podcastserie hebben de volgende organisaties deelgenomen:
Achmea, a.s.r., Rabobank, NN IP, APG, Natuur & Milieu, PGGM, ASN Impact Advisors, De Nederlandsche Bank, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Ministerie van Financiën, Klimaatcommitment Financiële Sector, Pensioenfonds PME, Sociaal-Economische Raad, PRI, Sustainable Finance Lab, AF Advisors, Deloitte, CMS en SBR Nexus.

Copyright © 2024 Klimaatcommitment