Inschrijven 10e Klimaatwerkconferentie: “het weer van de toekomst”

Klimaat-ontwikkelingen zijn ook van groot belang voor de financiёle sector, bijvoorbeeld voor beleggingen en verzekeringen. Onderwerp van de 10e Klimaatwerkconferentie op 16 november – georganiseerd door Verbond van Verzekeraars – is dan ook “het weer van de toekomst – hoe verzekeren we dat”?

Werkt u bij een bank? En bent u betrokken bij klimaat en duurzaamheid en met name verantwoordelijk voor beleggingen en verslaglegging? Dan is deze Klimaatwerkconferentie ook interessant voor u, met sessies over onder andere wetgeving, het klimaatbestendig maken van bezit, de lancering van de Climate Finance Academy en nieuwe klimaatscenario’s van het KNMI – Royal Netherlands Meteorological Institute

Deelname is kosteloos. Het programma bekijken en aanmelden kan t/m dinsdag 14 november via verzekeraars.nl. Desgewenst kan een PA-certificaat worden verkregen.
 
De Klimaatwerkconferenties worden afwisselend georganiseerd door Verbond van Verzekeraars, DUFAS, de Nederlandse Vereniging van Banken en de Pensioenfederatie (Dutch Federation of Pension Funds). Ze zijn onderdeel van het Klimaatcommitment Financiële Sector, zie klimaatcommitment.nl. Ook het Platform voor duurzame financiering van De Nederlandsche Bank heeft zich aangesloten bij de klimaatwerkconferenties.

Copyright © 2024 Klimaatcommitment